Betongpelare

Välkommen till Nybro Cementgjuteri! Med våra betongpelare får du en robust och hållbar konstruktion som varar länge. Det är en lösning som ger dig trygghet där minimalt behov av underhåll och en lång livslängd är de främsta fördelarna. Vid projekt med längre spännvidder kan det uppstå problem som till exempel akustiska problem, svikt och svängningar. Därför rekommenderar vi starkt användningen av betongpelare, särskilt för stora och öppna ytor. Betongpelare kan även användas med fördel för balkong- och loftgångskonstruktioner.

Betongpelare av olika utföranden

När det kommer till betongpelare ingår dessa i vårt standardsortiment, men de finns i olika utföranden och dimensioner. Detta för att kunna tillgodose de allra flesta behov, krav och önskemål. Våra betongpelare finns i olika typer beroende på deras användningsområde. De används till exempel i parkeringshus, industristommar och höghus.

Om du har frågor rörande betongpelare eller någon annan produkt eller tjänst vi erbjuder, är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi kommer att göra vårt allra bästa för att besvara på dina frågor.

Åke Hulthén
Åke Hulthén Försäljning/Projektledning ake@nybrocement.se tel: 0481-16065
Christofer Bramwall
Christofer Bramwall Försäljningschef/Projektledning christofer@nybrocement.se tel: 0481-16057