Betong passar överallt

Nybro Cementgjuteri tar ansvar för hela processen – från enkel skiss till färdigmonterad produkt/stomme. I produktionsanläggningen i Nybro producerar vi olika typer av prefabricerade betongelement till byggnationer i Sverige.

Med modern teknologi, branscherfarenhet och gedigen hantverkstradition är vi specialister på att producera olika typer av vägg-, pelare-, balk- och bjälklagselement. Vi är ett av få företag i landet som kan leverera förspända betongkonstruktioner.

Nybro Cementgjuteri levererar prefabricerade betongelement till:

  • Lättare och tyngre industristommar/betongstommar
  • P-hus
  • Skolor
  • Flerbostadshus
  • Villor

Betongkonstruktion av kvalitet

Då vi på Nybro Cementgjuteri skapar betongelement för så många olika aktörer har vi lärt oss att alla våra kunder uppskattar en betongkonstruktion av kvalitet. Oavsett om det ska till en betongkonstruktion till ett P-hus, en skola, en industrilokal eller en villa så är kvaliteten av betongkonstruktionen likvärdig. Med andra ord, den högsta möjliga kvaliteten. Vi ger alltid allt i alla processer och alla betongkonstruktioner. Det spelar ingen roll om du ska ha en del av en betongkonstruktion levererad av oss eller en komplett sådan så tar vi stor stolthet i vår produktion av betongkonstruktioner. Om du har frågor eller funderingar rörande betongkonstruktioner är du varmt välkommen att kontakta oss. Välkommen till Nybro Cementgjuteri, ditt självklara val när det kommer till betongkonstruktion i alla dess former.

Åke Hulthén
Åke Hulthén Försäljningschef/Projektledning ake@nybrocement.se tel: 0481-16065
Christofer Bramwall
Christofer Bramwall Försäljning/Projektledning christofer@nybrocement.se tel: 0481-16057