Korta fakta

Om Nybro Cementgjuteri

Vår grundmurade kunskap går tillbaka till 1920-talet. Då handlade det hela om ett genuint hantverk. Idag är vår produktion, av fabrikstillverkade betongelement för alla typer av byggnader, ett samspel mellan datoriserad teknologi och vår långa branscherfarenhet.

Ett gediget hantverkskunnande

Produktionen av betongelement kräver ett gediget hantverkskunnande i kombination med datoriserad teknologi. Våra skickliga byggare, snickare, armerare och gjutare lämnar inget åt slumpen. Noggrannhet, engagemang och yrkesstolthet präglar arbetet i produktionen. Vi producerar bland annat följande typer av prefabricerade betongelement: stomelement, väggelement och bjälklagselement.

Egna bilar

Med egna bilar ombesörjer vi en hel del av transporterna själva. Det ökar vår flexibilitet och gör oss mindre beroende av transportföretagens beläggningar. Vi har även ett gott samarbete med transportföretag som bistår oss när det behövs.

Komplett entreprenad och stombyggnation

Du kan komma till oss med en skiss eller arkitektritning, sedan tar vi hand om allt som rör din betongbeställning. Våra egna konstruktörer skapar konstruktionsritningar utifrån dina eller arkitektens idéer. Sedan gör vi kalkyler, projekterar, gör hållfasthetsberäkningar, tillverkar, transporterar och våra duktiga byggare monterar produkterna. Vi är mycket noga med att hålla tids- och budgetramarna. Enkelt och tryggt för dig som beställare.

Kommentarer inaktiverade.